Maak ‘ m van jou

Hoe moeilijk kan het zijn? Broodje, burger en gáán! Ja natuurlijk gooi je er wat saus op. En ‘t broodje even smeren met wat boter kan ook lekker zijn. Sla ertussen, pepertjes… Maar wat je ook doet, het idee blijft hetzelfde. Dus maakt experimenteren héél makkelijk. En leuk!

Wij schotelen je hier 5 ideeën voor. De rest mag je lekker zelf doen. Check de ingrediënten en ga ermee los. En geloof ons, met burgers van Mister Burger® erbij wordt het áltijd een smakelijk succes.

MACHO NACHO BURGER

Ready to rumble?

Één maag maakt geen schijn van kans tegen de Macho Nacho. Een twee-magen team zou het iets beter kunnen doen, maar wordt nog steeds door de meeste bookmakers als een doorslaggevende underdog beschouwd. Drie magen vs. de Macho Nacho kunnen uiteindelijk wel resulteren in gelijkspel. Is jouw maag ready to rumble?

FUNION BURGER

We put the fun in union!

Met door bier geslagen uienringen en een rode koolsla dat gelukkig gesmoord wordt in mosterd. Dit is een cheeseburger op een missie! Een missie om de wereld plezier te geven, hap voor hap! Wij zijn er zeker van dat je met deze burger voor je daaraan gaat bijdragen!

THE FAME BURGER

In de spotlight

Zijn naam zegt het al. Deze burger maakt fame en gaat de wereld over om hongerige buikjes te vullen. THE FAME BURGER houdt van de spotlight en is altijd klaar voor een selfie. Uiteindelijk is er maar één echte rode loper waar hij op uitkomt… en dat is de weg naar jouw mond!

HAUTE COUTURE BURGER

Haute couture

Poeh poeh wat chique. Wijn, brie en gekarameliseerde ui helpen deze burger aan zijn hoogstaande imago. Deze HAUTE COUTURE BURGER kan zo de catwalk op! Maar laten we eerlijk zijn… op je bord is nog beter. Laat ‘m niet lopen!

BOERENBURGER

Voor de harde werker

Als je je dagen doorbrengt met hooibalen, koeien melken of eigenhandig velden ploegen, dan krijg je wel trek! Hear hear voor deze BOERENBURGER. Voor iedereen die de dag eindigt met eelt op de handen en een zweterig voorhoofd. Of voor iedereen die gewoon buitengewoon veel trek heeft. Dat mag ook. Doen we niet moeilijk over.